A love shaped child

God stamped Cati with a heart shaped hemangioma on her neck. It is ruby red and reminds me of a jewel. God couldn’t have been more right about it…
Cati is our little heart beat sound. A heart beat is not an obvious sound. You have to intentionally pause and focus in order to hear it. But a heart beat is music, hope and meaning. Cati is that kind of soft melody: she wil not yell or shout to convey her message. She will not get into debates or use witty words. She won’t amaze us with special physical abilities.
Yet she stirrs controversies and makes her point. She shows us a love free of rationalizing, questioning or doubt. She models for us meekness and trust, faith and peace and purity.
When her heart beat will stop, she’ll still be our heartbeat.
Cati is truly from God: for God is Love, and she is a love shaped child.

Dumnezeu i-a brodat Catiushei un hemangiom in forma de inima pe gat. E rubiniu si imi aminteste de un medalion. Dumnezeu a facut-o cum nu se poate mai bine…

Cati este inimioara noastra. O bataie de inima nu te surzeste. Trebuie sa te opresti ca s-o asculti. Dar o bataie de inima e muzica, speranta si sens. Cati e o melodie lina: nu va striga si nu va ridica vocea ca sa te faca sa intelegi. Nu va intra in dezbateri destepte si nu va folosi cuvinte pompoase. Nu te va uimi cu abilitati fizice deosebite.

Totusi, ea naste controverse, isi face cunoscut punctul de vedere. Ne arata o dragoste fara  scopuri ascunse, fara manipulari, fara dubii. Ea e modelul nostru de blandete si incredere, de credinta si pace si puritate.

Cand inima ei se va opri, ea va ramane inimioara noastra.  

Cati e cu adevarat din Dumnezeu. Caci Dumnezeu este dragoste, iar ea e un copil in forma de dragoste.

Reclame

11 gânduri despre „A love shaped child

  1. Domnul sa te binecuvanteze copil minunat! Ma simt mandra ca purtam acelasi nume!:)
    Raluca, ce frumos transmiti tu dragostea mami draga! Va imbratisam!

  2. Cati, esti superba. O binecuvantare din partea Domnului nu numai pentru familia ta, ci si pentru multi multi altii care au ochi…sa vada. Inimioara ta, nu va inceta niciodata sa bata. Acolo, in inimioara ta, locuieste ISUS. Si cat timp locuieste EL acolo, in inima ta va fi VIATA.

    • Da, Lia, Cati e o frumusica 🙂 E un pic diforma si asimetrica, dar pentru noi e foarte frumoasa, cea mai frumoasa. Stii ce povesteam cu Dani deunazi? Nu conteaza in viata daca esti frumos sau destept (ce bine era daca imi dadeam seama de asta in facultate !!), ci cat de mult stii sa zambesti si cat esti de optimist. Atunci faci viata mai usoara pt cei din jurul tau- si Cati chiar face asta zi de zi 🙂 Pupici mari si mici tie si fetitelor!

  3. Nico, am stat muuuult si m-am gandit la acest premiu. Inca nu sunt hotarata daca sa il dau mai departe sau nu. Pe de o parte, as vrea ca aset blog sa fie mai mult ca un grup de suport decat ca un blog. PE de alta parte stiu ca blogurile copiilor cu nevoi speciale au multa nevoie de popularizare. Eu iti multumesc mult pentru ca te-ai gandit la mine si inca ma mai gandesc 🙂

  4. Pingback: Cati! « Lia Crişan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s