Teodora

Aseara am cunoscut, virtual, o domnisoara, pe cat de delicata si frumoasa, pe atat de puternica si luptatoare. Teodora are un an si jumatate, timp pe care l-a petrecut sfidand statisticile, dand peste cap prognosticurile medicilor, crescand, zambind, traind, facandu-se bine. Asa cum ii spune si numele, ea este un dar special si gingas de la Dumnezeu, prin fragilitatea careia El se arata puternic.

Un copil mult asteptat si mult dorit, a venit pe lume cu un cadou special- un cromozom 18 in plus- deci sufera de Sindromul Edwards- despre care (si altele) puteti citi mai multe aici- http://www.majesty.ro/Articole/talpi-mici-urme-mari.html. Teo schimba inimi si atitudini, aduce dragoste in jurul ei si ii invata pe oameni sa pretuiasca viata, minut cu minut.

Teodora are nevoie urgenta de operatie la inima- deci orice ajutor in privinta asta- fie cu o informatie, recomandare de medic sau spital dispus sa opereze copii cu trisomii, fie financiar sau o rugaciune- este binevenit si apreciat.

Povestea ei, in detaliu, o gasiti pe blogul ei- http://teodoradragomir.blogspot.com/.

Speram ca si aici, pe acest blog, tatal ei sa scrie povestea Teodorei, ca pe un mesaj de speranta si de spirit luptator.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s